MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Najem prostorov

torek, 26 januar 2016 11:01

V Mladinskem centru Idrija oddajamo prostore v različne namene, saj želimo, da stavba čim bolj živi. Prostore lahko najamete za praznovanje otroških rojstnih dni, usmerjeno druženje (npr. igranje družabnih iger), izvajanje aktivnosti (npr. joga), organizacijo in izvedbo drugih podobnih dogodkov.

Na voljo imamo dva prostora:

   - večnamenski prostor (velikost 114m2)

   - telovadnica (velikost 44m2)

Uporabljajte lahko mize, stole, nekaj družabnih iger, tablo in mizo za namizni tenis.

Pridite in popestrite dogajanje v Mladinskem centru Idrija!

-------------------------------------------------

Praznovanje otroškega rojstnega dneva z animacijo:
Prav za vsakega otroka je rojstni dan poseben praznik. Otroci si želijo, da bi bil ta dan nekaj posebnega, starši pa se nemalokrat znajdejo v stiski – kje praznovati rojstni dan, kako animirati goste?
Prostori MCI-ja se oddajajo tudi v namene praznovanja rojstnih dni otrok. Vse več otrok (in njihovih staršev) želi praznovati rojstni dan pri nas. Pozitivni komentarji, ki jih starši delijo z nami, pa kažejo na to, da bo MCI tudi v prihodnje zaseden.

"Se priporočamo tudi za v bodoče."

"Letos smo pozno rezervirali, ampak smo imeli srečo. Verjamem, da bi zdaj bli vsi pri vas. Ker je plac fenomenalen, velik in je cel luksuz gor  ". 

  • Povpraševanje je postalo tako veliko, da smo se v ekipi MCI odločili, da bomo prijave za rezervacijo prostora prejemali samo še preko elektronske pošte (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).
  • Če želite rezervirati prostor nam na e-naslov sporočite ime in priimek, kateri dan želite praznovati, kdaj bi s praznovanjem pričeli in kdaj končali. Na vaše povpraševanje bomo odgovorili v delovnem času. Žal ne moremo biti dosegljivi 24/7. :)  Potrudili se bomo, da bomo odpisali čim hitreje. 
  • Zasedenost prostorov lahko preverite tudi v koledarju dogodkov.
  • Nepozabno zabavo vam pripravimo tudi v sodelovanju z ekipo Smeškov svet. Za animacijo dogodka pa dobite dodatne informacije na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oz. 041 615 617 (Alenka).

-------------------------------------------------

Cenik uporabe je dostopen v priponki.