MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

MLADI VOLIMO

Osebna izkaznica projekta 

Ime: Mladi volimo 

Mladinski center Idrija želi v predvolilnem času lokalnih volitev 2018 ozavestiti mlade o pomembnosti udeležbe na volitvah in na sploh pomembnosti volitev za boljši vsakdan. V ta namen smo pripravili več aktivnosti, ki mladim razložijo kako deluje Občina Idrija in zakaj je pomembno udeležiti se volitev.

Aktivnosti v sklopu projekta:

Na temo volitev smo pripravili članke, ki so mladim razložile pomen aktivnega sodelovanja na volitvah in delovanje občine:

Stavba na mestnem trgu 1

Mladi volimo

V nedeljo nimam časa

Pripravili smo tudi intervjuje s kandidati za župana, ki so objavljeni na naši spletni strani.

Glavna aktivnost pa je bila predvolilno soočenje v naših prostorih, katerega smo prenašali tudi v živo preko naše facebook strani. Soočenja se je udeležilo preko 200 obiskovalcev, posnetek v živo pa je dosegel preko 8000 ljudi, ki so ob gledanju soočenje tudi komentirali. Med samim soočenjem smo z uporabo spletne aplikacije Mentimeter preverili tudi starost udeležencev, ki nam je pokazal, da je bilo kar 58 % gledalcev starih med 15 in 30 let. Posnetek je dosegljiv tukaj: klik.

Oznake: #mladivolimo  
Spletna stran:  https://www.mcidrija.si/ 
Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

 

 

interreg

 Izvajanje dejavnosti sofinancirata Evropski sklad za regionalni razvoj prek Interregovega programa Območje Alp ter Občina Idrijav okviru projekta GaYA – Odločanje in mladi v Alpah.

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2