MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Baza inštruktorjev

Za učence

Na spletni strani Mladinskega centra Idrija predstavljamo bazo inštruktorjev. Baza predstavlja posameznike, ki so pripravljeni nuditi pomoč posameznikov, ki potrebujejo inštrukcije. Mladinski center Idrija ponuja samo seznam potencialnih inštruktorjev, ki so nam dali dovoljenje, da jih kontaktirate. Sami pa se z njimi dogovorite kdaj, kje in kako bodo potekala srečala. Seveda, se lahko srečujete v naših prostorih. Če potrebujete pomoč pri dogovarjanju pa smo vam seveda tudi na voljo preko vseh komunikacijskih kanalov.

Trenutno v bazi ni nobenega inštuktorja.

 

Dodatna možnost

Poleg inštrukcij se lahko otroke (OŠ) usmeri tudi na Center za otroke in mladostnike, ki ga izvaja Center za socialno delo v stavbi Mladinskega centra. Gre za nadgradnjo preventivnega programa Socialno pedagoška pomoč, ki otrokom in mladostnikom nudi učno pomoč in druge vrste podpore. Več informacij o njihovem delovanju dobite na kontaktnih podatkih Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 031 635 070  (Kaja Kenda).

 

Za inštruktorje

Če v prostem času nudite inštrukcije ali se s tem poklicno ukvarjate in si želite razširiti svojo prepoznavnost, nam prosim odgovorite na nekaj vprašanj. Želeli bi si ustvariti bazo, saj lahko s tem mladega, ki pride k nam po pomoč, usmerimo naprej. Za nadaljnjo dogovarjanje, bi se vi direktno pogovarjali z udeleženci. Ponudimo vam lahko tudi prostor za izvajanje inštrukcij, v prostorih Mladinskega centra Idrija.

Za več informacij smo tudi na voljo na e-naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Mi in mladi, ki potrebujejo učno pomoč, vam bomo zelo hvaležni.

Pozor! Iščemo inštruktorje.

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2