MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

ZERO WASTE MCI

 

KNJIŽNICA REČI - RENT A RIČ!

Knjižnica reči RENT A RIČ je dostopna na spletni strani, kamor se lahko včlaniš in si rezerviraš predmet(e), ki jih potrebuješ. Prevzem in oddajo predmeta pa urediš v MC Idrija.

RENT A RIČ

Na spodnji povezavi lahko pregledaš reči, ki se nahajajo v knjižnici, nam pošlješ svoje želje (katere predmete bi si želel_a, da bi bile na voljo za izposojo), prebereš si lahko več o konceptu tovrstnih knjižnic, se vanjo včlaniš in si tako omogočiš izposojo raznolikih predmetov! :)

Vsem, ki se bodo včlanili v knjižnico Rent a rič do konca leta 2021 pripada dvoletna članarina! ;)

SPLETNA STRAN KNJIŽNICE: https://rentaric-mcidrija.lend-engine.com/

 

 

ZERO WASTE KARTA PONUDNIKOV V LOKALNI SKUPNOSTI

Zero waste karta se je oblikovala v okviru projekta Zmanjšaj!, katerega naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Karta je namenjena večji prepoznavnosti Zero waste ponudnikov v našem lokalnem okolju. Pod ponudnike štejemo tako šivilje, popravljalce/serviserje, trgovine, ki podpirajo nakup brez embalaže, kot tiste, ki s svojimi storitvami spodbujajo trajnostno mobilnost ... V kolikor imate še kakšen predlog za nas, nam lahko sporočite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali prek zasebnega FB sporočila. Z veseljem posodobimo našo karto še z dodatnimi ponudniki v naši okolici!

 

 Logo Zmanjšaj pravi

 

 db1 2

db1 3

db1 4

TRGOVINA VITAMINČK 2

db1 6

db1 7

db1 12

db1 13

 TRGOVINA VITAMINČK 3

Novice

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2