MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Decembrska izmenjevalnica z DJ Looni

ponedeljek, 16 december 2019 09:45

V sklopu decembrskega dogajanja v Idriji smo v prostorih mladinskega centra organizirali decembrsko izmenjevalnico, kjer ni manjkalo dobre družbe, dišeče kave, okusnih piškotov in odličnih bitov iz pod rok DJ Looni.

Naša vrata so bila odprta od 9. ure do 13. ure, v tem času pa nas je obiskalo kar lepo število ljudi. Vsak/a je lahko s seboj prinesel/a svoja zimska oblačila in dodatke, ki jih ne potrebuje več, med že prejetim pa si je bilo možno izbrati nekaj modnih kosov, za popestritev svoje domače garderobe. Vsa oblačila in dodatke je bilo možno pomeriti v dveh preoblačilnicah.

Kaj je najboljše? Na izmenjevalnicah se oblačila stalno menjujejo! Tako da, v kolikor si morda pred nekaj minutami pregledal/a že vsa oblačila in dodatke, je lahko situacija takrat popolnoma drugačna, saj z novimi udeleženci/kami pridejo tudi novi modni kosi. Kot vsako nakupovanje, pa te seveda tudi izmenjava lahko malo utrudi, zato smo poskrbeli za poseben chill kotiček, kjer se je bilo možno usesti, popiti kavico/čaj in se posladkati s piškoti. Za prijetno glasbeno ozadje pa je ves čas skrbela Looni, ki je pričarala prav poseben vibe na dogodku.

Top 5 stvari na izmenjevalnici:

1. Vzdušje!

2. Glasba.

3. Število udeležencev in njihovo zadovoljstvo z novimi modnimi kosi.

4. Stremenje k organizaciji ZERO WASTE dogodkov in podpiranje lokalne skupnosti.

**Peka piškotov s skrbno izbranimi sestavinami za čim manjše število odpadkov.

**Okraševanje prostora po principu ponovne uporabe. 

**Nakup mleka od okoliške kmetije.

5. Svež zagon za tovrstne dogodke.

 

Do naslednjič... ;)

 #visitidrija #decembervidriji

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2