MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Zaposleni & prostovoljci v MCI-ju

ponedeljek, 23 september 2019 09:20

Mladinski center Idrija je kraj, kjer zaposleni in prostovoljci sodelujejo in prinašajo, ustvarjajo in razvijajo svoje ideje. Vsi organizirajo dogodke, delavnice, izmenjave za mlade in različne druge aktivnosti. S sodelovanjem z drugimi organizacijami pomagajo poživiti dogajanje v Idriji in njeni okolici.

Delovanje in pomoč v MCI-ju pozitivno vpliva na življenja zaposlenih in tudi prostovoljcev. Daje jim možnost, da razvijajo raznolike spretnosti in odkrijejo kaj novega o sebi. Na primer Lara, ena izmed prostovoljk, je omenila, da ima »tukaj priložnost dobiti izkušnje z ljudmi«. In kot je rekla naša Tina »vsak dan se naučiš česa novega!« - to je čisto res!

»Najboljši način, da najdeš sebe je, da se posvetiš delovanju za druge,« je rekel Mahatma Gandhi. Ta izjava dobro prikaže delo v mladinskem centru. Delo in prostovoljstvo tukaj pomenita aktivno udejstvovanje v lokalni skupnosti, v katero prispevaš in tudi nekaj dobiš v zameno. »Vesela sem, da sem del te aktivne skupnosti!« je rekla Helena, ki prav tako dela v MCI.

Prisluni torej zaposlenim in prostovoljcem_kam, ki odgovarjajo na vprašanja. Oglej si video in uživaj!

 __________________________________________________________
 

Video program: Hitfilm Express 12

Glasba z: https://filmmusic.io
"Feelin Good" by Kevin MacLeod (https://incompetech.com)
Licenca: CC BY (
http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2