MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

MCI pobeg na Gori Rocka!

torek, 06 avgust 2019 11:32

Letos februarja smo v prostoih MCI-ja postavila mladinsko sobo pobega.  Nekateri izmed organizatorjev festivala Gora Rocka so se se tudi preizkusili v našem izzivu in nas povabili k njihovemu programu. Tako smo skupaj z mladimi prostovoljci kamro v stari hiši blizu prizorišča festivala spremenili v sobo pobega! Udeleženci festivala so se tako lahko preizkusili v skrajšani verziji pobega.

Navodila so sledila:

"Marjan je noro žural prejšnjo noč. Skoraj nič se ne spomni. Zbudil se je zakljen v tej sobi. Le kako se je znašel tu? Pomagaj mu odkriti skrivnost in mu pobegniti iz sobe! Maaaarjan!"

 Skupina naj pride 15 minut pred začetkom svoje dodeljene ure na info točko na prizorišču. Tam vas bo počakal prostovoljec iz Mladinskega centra Idrija v majčki Gora Rocka/majčki MCI in vas odpeljal do sobe, kjer je zaprt Marjan. Za pobeg imate največ 40 minut časa. Čas se začne odštevati, ko stopite v sobo. Cilj je da najdete vse ključe in razrešite vse namige, ter si tako odklenete škatlo top secret, v kateri je skrivnost kako pobegniti iz sobe. Dobrodošli v sobi pobega!"

Najhitrejša skupina je uganko rešila že v pičlih 6 minutah! Vsem ekipam čestitamo. Organizatorjem se zahvaljujemo za povabilo in sodelovanje. Z veseljem se vrnemo tudi naslednje leto z novimi izzivi!

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2