MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Zbiramo prijave za delovno mesto v hostlu

sreda, 17 april 2019 13:49

Odpiramo razpis za delovno mesto strokovne_ga sodelavca_ke za področje mladinskega hostla!

Iščemo samoiniciativne, aktivne osebe, ki so pripravljene na delo v skupini, raznolike delovne naloge in nove delovne izkušnje.

Delovne naloge: Vodenje, organiziranje, usklajevanje in nadzor nad delovnim procesom v mladinskem hostlu, zagotavljanje urejenosti nastanitvenih kapacitet, skupnih in ostalih prostorov objekta, organiziranje dela v mladinskem hostlu, trženje in prodaja programov MCI-ja in Hostla Idrija (sestavljanje ponudb, akcij, paketov (navezovanje stikov s turističnimi subjekti na lokalnem, nacionalnem in mednarodnem nivoju), pomoč pri izvajanju programa in aktivnosti MCI-ja, pomoč pri izvedbi večjih dogodkov v okviru MCI-ja, izvaja druge naloge po nalogu vodje MCI-ja.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: IDRIJA
Izobrazba: srednja strokovna, srednja splošna
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 5 mesecev z začetkom maja do septembra 2019 (možnost podaljšanja zaposlitve in povečanje obsega dela)
Delovni čas: skrajšan delovni čas: 20 ur na teden

Drugo: angleški jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje dobro; urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, delo z bazami podatkov - osnovno, računalniško oblikovanje - osnovno; Vozniški izpit B; gibljiv/nestalen urnik

 

Prijave in vprašanja sprejemamo do 25. 4. 2019 na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Oglas je objavljen tudi na spletnih straneh zavoda za zaposlovanje.

 

 

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2