MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Izmenjava na Finskem: Slow down take your time

torek, 16 april 2019 13:35

Avgusta lahko greš z nami tudi na Finsko!

  • od 1. do 7. avgusta 2019
  • prijavijo se lahko mladi med 18. in 25. letom s kratkim motivacijskim pismom do 5. 5. na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • druge skupine 6 udeležencev in 2 mentorjev bodo iz Grčije in Italije
  • 13. in 14. julija bo pripravljalni vikend za dva predstavnika na Finskem

Na Finskem organizacija Muhoksen (tudi na FB, kjer si lahko ogledate fotografije) pripravlja poletno dogodivščino za mlade, s katero želijo prispevati k splošnemu dobremu počutju mladih. Glavna tema bo torej zdrav življenjski slog, stik z naravo in iskanje priložnosti za zmanjševanje stresa v vsakodnevnem življenju. Omogočili bodo tudi priložnost za usvajanje novih praktičnih veščin v naravi in na kmetiji, tako da se bodo vaši možgančki lahko spočili od hitrega ritma življenja, ki nas včasih prevzame med šolskim letom.

Zainteresirani se do 5. 5. prijavite s poslanim e-mailom na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., kamor na kratko zapišite, zakaj bi se radi udeležili te izmenjave. Vanj tudi zapišite, ali imate čas in vas zanima tudi pripravljalni vikend, ki bo potekal na Finskem julija in na katerem si boste ogledali lokacijo in kraj izmenjave, s pomočjo lokalnih mladih poiskali lokacije za dejavnosti na prostem, si zastavili pravila, sestavili jedilnik in se ukvarjali še z manjšimi organizacijskimi pripravami na izmenjavo.

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2