MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Prijave za poletno izmenjavo na Nizozemskem odprte

petek, 22 marec 2019 16:10

Avgusta se bo v Ommenu na Nizozemskem odvila 15-dnevna nepozabna avantura!

  • od 5. do 21. avgusta 2019
  • prijavijo se lahko mladi med 15. in 21. letom s kratkim motivacijskim pismom do 5. 4. na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • 55 udeležencev iz Bolgarije, Italije, Španije, Litve, Makedonije, Grčije, Slovenije s Hrvaške, Portugalske, z Nizozemske in Madžarske
  • 25. in 26. maja bo pripravljalni vikend za dva predstavnika na Nizozemskem

Na Nizozemskem partnerji Cherry International Foundation (tudi na FB), s katerimi smo že zelo uspešno sodelovali, pripravljajo izmenjavo Back to basics, 15-dnevno nepozabno avanturo, v času katere želijo mlade spodbuditi h ozaveščanju in krepitvi svojih komunikacijskih in sodelovalnih spretnosti, pa tudi njihovega smisla za iniciativnost. Vabijo zlasti mlade, ki so na prelomnicah v življenju in niso prepričani, kaj si želijo početi v prihodnosti in kaj si želijo delati ali študirati.

Največji poudarek bo na aktivnostih na prostem, ki bodo trajale od nekaj ur do nekaj dni. Vrhunec izmenjave bo zagotovo predstavljal izziv, ko bodo udeleženci tri noči morali sami najti svoje prenočišče in opraviti zadane naloge, pri čemer pa ne bodo imeli na voljo telefonov in denarja – če vprašate udeležence s prejšnjih izmenjav, vam bodo z iskricami v očeh povedali, da je bilo na trenutke res težko, a hkrati tudi nepozabno. Več o njihovi izkušnji si lahko preberete v novički s prejšnje izmenjave ali pogledate v videu ene izmed skupin.

Zainteresirani se do 5. 4. prijavite s poslanim e-mailom na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., kamor na kratko zapišite, zakaj bi se radi udeležili te izmenjave. Vanj tudi zapišite, ali imate čas in vas zanima tudi pripravljalni vikend, ki bo potekal na Nizozemskem maja in na katerem boste lahko preizkusili nekatere izmed aktivnosti in jih predstavili ostalim članom vaše ekipe.

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2