MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

OŽIVIMO HIŠO! [skupinski prostovoljski projekt]

četrtek, 14 marec 2019 11:46

Kot ste morda že zasledili bomo v prihajajočem mesecu gostili mlade iz različnih evropskih držav. S skupnimi močmi bomo pod vodstvom mentorjev poskusili še bolj oživiti v hišo, v kateri se nahaja Mladinski center Idrija in Hostel Idrija.

Kaj vse smo že naredili, lahko spremljate v naši FB fotogaleriji.

Če si želite tudi v biti del te zgodbe, se nam lahko pridružite!

Iščemo namreč 3 mlade (18-30 let) iz Slovenije, ki bi se projektu prav tako pridružili. V zameno za pomoč pri projektu (5 dni na teden po 6 ur na dan), vam nudimo brezplačno prenočišče v Hostel Idrija, stroške za hrano in žepnino v vrednosti 172 €. Poleg tega pa zanimivo delovno izkušnjo v mednarodnem okolju! Delo bo potekalo v skupinah po 5 ljudi pod okriljem mentorjev. Projekt bo sestavljen iz treh faz, in sicer iz uvodnega načrtovanja aktivnosti, izvedbe ter promoviranja rezultatov (npr. prikaz dopolnjene terase pred MCI-jem). Za navdih bomo organizirali študijski obisk v mladinski hostel v Mariboru in Celju ter v Center ponovne uporabe v Ljubljano.

Poleg obogatitve obstoječega stanja in dogajanja v hiši, bi radi doprinesli k popestritvi mestnega življenja zaradi obiska večjega števila udeležencev iz tujine, promovirali turistične potenciale kraja tudi za mlade, omogočili lokalnim mladim, da se spoznajo s tovrstnimi projekti in morda v prihodnje katerega udeležijo, ter preizkusili in pokazali, kaj vse je mogoče doseči, če združimo glave in nekaj parov rok ter se lotimo dela. Če te priložnost zanima, ali imaš dodatna vprašanja, nam piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na našem FBju. Lahko pa nas tudi pokličeš na 051 231 049 ali pa se osebno zglasiš v pisarni ;) Ne odlašaj, sporoči nam čimprej!

-----

Program: Erasmus+
Začetek projekta: 5/04/2019
Konec projekta: 22/04/2019