MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Povzetek mednarodnega srečanja

torek, 22 januar 2019 11:26

Januarja 2018 smo izvedli mednarodno srečanje, kamor smo povabili vse mlade, ki bi jih zanimale mednarodne priložnosti.

Najprej smo predstavili Erasmus+ priložnosti, o katerih si na splošno lahko preberete več na: http://www.movit.si/. Pod zavihkom Erasmus+: Mladi v akciji in pod Evropska solidarnostna enota. Seveda pa smo za vprašanja vedno na voljo tudi vsi v MCI-ju.

Predstavili smo jim tudi projekt United skills academy (U.S.A.) in jih povabili k sodelovanju v projektu, jih spodbudili k orgnizaciji dogodkov za mlade in razvoju svojih veščin.

Udeležencem smo predstavili tudi spletni portal za iskanje projektov. Portal je predvsem pomemben z vidika, da lahko mladi sami pobrskate za objavljenimi projekti, ki bi vam bili zanimivi in katerih bi se želeli udelžiti. Če se vam zdi kakšen zanimiv nam hitro pišite, da se javimo, da bi bili partnerji in mogoče se nam nasmehne sreča, da že poleti odpotujemo kam ❤. Spletni portal: https://www.salto-youth.net/tools/otlas-partner-finding/projects/

Spomnili smo jih tudi na našo spletno stran, kjer redno objavljamo mednarodne priložnosti. Tudi vas, vabimo, da spremljajte našo spletno stranhttps://www.mcidrija.si/mednarodno/mladinske-izmenjave.html. Tu so zbrani tudi zanimivi prispevki iz prejšnjih mednarodih dogodkov.

Še enkrat smo predstavili tudi februarsko mladinsko izmenjavo. Skupaj smo pregledali program in ga po željah mladih, tudi prialgodili. Če tudi vas zanima februarska izmenjava (How to survive real life) (25.2. do 2.3.), izpolnite obrazec: https://goo.gl/forms/7EYfGvs79vIK4ae83 Še vedno iščemo 5 udeležencecv, ki bi se udeležili izmenjave! 

Mednarodno srečanje je bilo zelo uspešno in mi se že veselimo nadaljnjega druženja in potovanj z mladimi.

 

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2