MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Zaposlimo novega sodelavca

ponedeljek, 17 december 2018 14:31

Mladinski center Idrija išče pomoč pri organiziranju in izvajanju dejavnosti. Delo bo sofinancirano iz programa javnega dela.

Delo bo potekalo v MCI, trajalo bo 12 mesecev (predvidoma od 1.1 do 31.12.2019), 5 dni na teden, za polni delovni čas (40 ur na teden).

Za delovno mesto iščemo osebo s VI. stopnjo strokovne izobrazbe, ki je vsaj 1 leto neprekinjeno prijavljena v evidenci brezposelnih oseb pri ZRSZ

Če te zanima ali poznaš koga, nam čimprej piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali nas pokliči 051 231 049.

---

Prednost pri vključitvi bodo imele dolgotrajno brezposelne osebe, ki so več kot 2 leti neprekinjeno prijavljene v evidenci brezposelnih oseb in v tem času niso bile vključene v noben program aktivne politike zaposlovanja ter dolgotrajno brezposelne osebe, ki so prejemniki denarne socialne pomoči. Dolgotrajno brezposelna oseba je lahko vključena v javna dela največ eno leto, zaradi stanja na trgu dela pa se lahko ponovno vključi, vendar pri istem izvajalcu javnih del najdlje še za eno leto.

V programe javnih del se lahko vključujejo dolgotrajno brezposelne osebe, ki jih napoti Zavod. Zavod bo v izbrane programe javnih del napotoval tudi dolgotrajno brezposelne osebe, ki so prejemniki denarnega nadomestila in se odločijo za vključitev v program javnega dela v času trajanja pravice do denarnega nadomestila.

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2