MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Novi načrti in januarska srečanja

ponedeljek, 17 december 2018 13:05

Novo leto je pred vrati. In s tem tudi novi načrti in nove priložnosti.

11. januar 2019, 17.00 - Srečanje ustvarjalcev programa MCI

Srečanje je namenjeno vsem, ki si želite prispevati k programu in postati del ekipe MCI v letu 2019. V ekipo vabimo mlade, ki bi si želeli drugačnega dela. V zameno ponujamo delo v super kolektivu, zanimive projekte, raznolike dogodke, veščine projektnega načrtovanja, možnost sovplivanja na MCI program, brezplačne mednarodne priložnosti in še kakšno drugo nagrado. Na sestanku bi natančneje predstavili potek in način sodelovanja, se pogovorili o načinu in vrstah dela ter skupaj načrtovali aktivnosti za leto 2019.

Seveda pa vabljeni vsi (ne glede na dijaški ali študentski status), ki imate kakšno idejo, željo po sodelovanju in ustvarjanju programa.

Če takrat nimaš časa, nam vseeno piši in sporoči svoje interese!

Za lažjo organizacijo srečanja, se prosim prijavi preko tega obrazca: https://goo.gl/forms/8ul8Y9vdOWCje2U43

----

18. januar 2018, 17.00 - Mednarodno srečanje

Na mednarodnem srečanju bomo predstavili vse mednarodne opcije, ki jih v sklopu MCI-ja ponujamo v začetku leta 2019. Za različne priložnosti iščemo udeležence. Te zanima? Pridi na sestanek in odgovorili bomo na vsa tvoja vprašanja. Do takrat pa lahko več informacij pridobiš tudi na spodnjih povezavah.

  • Konec januarja se skupina mladih odpravlja v Liechtenstein na uvodno srečanje projekta LOCAL na temo trajnostnega razvoja. Skupini se lahko pridruži še en posameznik. Če te zanima, je tu več informacij.
  • Prav tako konec februarja gostimo mladinsko izmenjavo How to survive real life, na temo zero waste in razvijanja veščin 21. stoletja. Kot udeležence iščemo mlade med 14 in 23 letom, kot izvajalec ali predlagatelj delavnic pa je lahko kdorkoli. Se ti sliši zanimivo? Klikni tu.
  • Novembra lani smo se tudi udeležili izobraževanja na temo pisanja Erasmus+ prijav. Z dvema mladostnikoma smo skuaj z islandsko skupino že načrtovali mladinsko izmanjavo, ki jo nameravamo prijavaiti na naslednji razpisni rok. Bi rad bil del organizacijske ekipe in se v primeru, da pridobilo denar, udeležil mladinske izmenjave na Islandiji? Pridi na sestanek.
  • Če ti nobena od tematik ali držav ni všeč, vseeno pridi na sestanek, povej svoje ideje in želje in morda najdemo skupno rešitev ter ustvarimo novo mednarodno priložnost! Si upaš?

Za lažjo organizacijo srečanja, se prosim prijavi preko tega obrazca: https://goo.gl/forms/8ul8Y9vdOWCje2U43

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2