MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

OTVORITEV HOSTLA IN 5-LETNICA MCI

sreda, 06 junij 2018 09:49

Pet le je minilo od ustanovitve Zveze društev Mladinski center Idrija in od takrat se je spremenilo marsikaj. Po dogovarjanjih, usklajevanjih, pripravah pogodb in sestankih je končno prišel dan, ko smo v uporabo dobil večji del stavbe bivšega dijaškega doma. Tako dogajanje pod okriljem MCI-ja ne poteka le v enem kraku stavbe, ampak so se aktivnosti preselile tudi na hodnik v prvem nadstropju in se s hostlom razširile vse do mansarde.
V MCI-ju smo se razveselili dodatnega prostora, saj smo zaradi povečanega števila aktivnosti, večjega števila odobrenih projektov na evropskih razpisih in posledično povečanega števila zaposlenih ter povečanega povpraševanja po uporabi MCI prostorov resnično potrebovali dodatne prostore. Tako bomo lahko naše delovanje še okrepili, razvili nove aktivnosti ter razširili krog uporabnikov. Zaradi dosedanjega razvoja mednarodnega mladinskega dela in prepoznane potrebe mladinskih organizacij po prostorih za izvajanje svojih izobraževanj pa je dobrodošla tudi nadgradnja s hostlom.

Ob tej priložnosti želimo obeležiti 5-letni obstoj MCI-ja in hkrati svečano ponovno odpreti vrata Hostla Idrija. Priložnost pa želimo deliti tudi z vami, zato vas vljudno vabimo na dogodek, ki bo potekal v petek, 8. junija, z začetkom ob 18.00, v Mladinskem centru Idrija.

Prisrčno vabljeni!