MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Praznovanje otroških rojstnih dni v MCI-ju

petek, 19 januar 2018 12:10

V Mladinskem centru Idrija je tudi čez vikende pestro! Prostori MCI-ja se oddajajo tudi v namene praznovanja rojstnih dni otrok. Vse več otrok (in njihovih staršev) želi praznovati rojstni dan pri nas. Pozitivni komentarji, ki jih starši delijo z nami, pa kažejo na to, da bo MCI tudi v prihodnje zaseden.

"Se priporočamo tudi za v bodoče."

"Letos smo pozno rezervirali, ampak smo imeli srečo. Verjamem, da bi zdaj bli vsi pri vas. Ker je plac fenomenalen, velik in je cel luksuz gor  ". 

  • Povpraševanje je postalo tako veliko, da smo se v ekipi MCI odločili, da bomo prijave za rezervacijo prostora prejemali samo še preko elektronske pošte (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).
  • Če želite rezervirati prostor nam na e-naslov sporočite kdo ste, kateri dan želite praznovati, kdaj bi s praznovanjem pričeli in kdaj končali. Na vaše povpraševanje bomo odgovorili v delovnem času. Žal ne moremo biti dosegljivi 24/7. :)  Potrudili se bomo, da bomo odpisali čim hitreje. 
  • Zasedenost prostorov lahko preverite tudi v koledarju dogodkov na naši spletni strani: http://www.mcidrija.si/index.php/dogajanje

Trenutno smo zasedeni vse do konca marca, saj do takrat za praznovanje rojstnega dne oddajamo samo nedelje. Jah, kakšen dan mora ostati pa tudi za naše aktivnosti.

Hvala vsem za zaupanje in se vidimo!

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2