MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Tvoj dom, tvoj stil

ponedeljek, 07 november 2016 15:40

Delavnica tvoj DOM, tvoj STIL je namenjena vsem tistim, ki želite zmeraj znova vplivati na izgled in dobro počutje v vašem domu. Osvojili boste spletna orodja, pogledali na lasten dom z novega zornega kota in bili deležni vodenja ter strokovnih nasvetov arhitektke in oblikovalke domov, Andrejke L. Kofol.

Na delavnici boste potrebovali prenosni računalnik. V kolikor bi želeli rešiti kakšen izziv, imejte s sabo tudi fotografije prostora in shemo z glavnimi merami.

Domov boste odšli z rešitvijo za vaš izziv ter vedenjem katere barve, vzorci in materiali sestavljajo vaš stil. S tem bodo nakupi dekorja in opreme vedno pravi nakupi. Ker bodo V STILU.

Število udeležencev je omejeno na 6 posameznikov oz. parov, zato so potrebne predhodne prijave na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Cena delavnice 10€/osebo

---

Udeleženci delavnice pravijo:

"Všeč mi je bil sproščen in nasmejan nastop (dobra energija). Spoznala sem Pinterest in si ustvarila svojo mapo, ki mi bo v prihodnje super služila in jo bom še dopolnila. Najbolj všeč pa mi je bilo individualno svetovanje in ideje (skupne in arhitektkine) ter nova zamisel in s tem doprinos k večji funkcionalnosti prostora. Skratka, bilo je zelo prijetno in sem veliko odnesla ter si omogočila tudi sodelovanje z Andrejko, v kolikor bi potrebovala pomoč in ideje. Andrejka, super energija in super delavnica."
Kaja

"Delavnica mi je bila všeč, saj me je naučila, da je potrebno slediti svojemu čutu. Poznati pravila je sicer dobro, vendar je potrebno slediti svoji intuiciji. Najbolj se mi je pa dopadlo osebno svetovanje. Dobila sem precej dobrih informacij. Hvala."
Špela

"Urejanje doma in okolice je vedno zanimivo in hkrati naporno, če nimaš pravih idej. Zato obisk take delavnice, kjer lahko Andrejka s svojimi izkušnjami pomaga in svetuje, vedno prav pride. Tudi ideje, kako si na internetu pomagati z blogi, web stranmi, omrežji, katere Andrejka uporablja tudi pri svojem delu, so vedno dobrodošle. Zato bi vsakemu, tudi če se trenutno ne ukvarja z obnovo doma, priporočal obisk delavnice. Po delavnici ga bo taka želja sigurno pograbila. Le tako naprej!"
Denis

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2