MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Pusti strah, sledi srcu!

torek, 25 oktober 2016 11:23

Transformativno predavanje / potopis je brezplačen in je namenjen tistim, ki bi radi videli, kako skozi življenje brez naprezanja in borbe za preživetje. Je za tiste, ki bi radi začutili, kako je prehoditi 3600 km, še posebej, ko to narediš tudi brez denarja in 12 mesecev spiš pri ljudeh doma ali pa zunaj, brez splane vreče ali šotora, ali podloge. In ko na taki poti odkriješ svoje srčno poslanstvo.

Midva sva Gregor in Agni, najin projekt se imenuje Walk Fearless, 10.000 km peš za svobodo od strahu, kjer ljudem pomagava premagati odkriti svoj notranji kompas in pokazati, da je možno ustvariti, karkoli si želiš, če upoštevaš in spoštuješ svoje srce.

Na predavanju bova govorila o svoji poti, o uporabi vizualizacije, o premagovanju strahu, vse le skozi lastne izkušnje.

Vabljeni vsi, ki bi radi prepoznali ali odkrili svojo naravno moč, ki ti lahko koristi prav na vseh področjih, da ustvarjaš svoje male čudeže.

Predavanje traja malo manj kot 2 uri + čas bo še za vprašanja.

Na predavanjih sprejemava donacije za podporo najine nadaljnje poti. Vse sva namreč sponzorirala večinoma iz lastnih financ in dobrote, ki so nama jo poklonili posamezniki. Do sedaj nisva imela nobenih sponzorjev.


Več o nama izveš na www.walkfearless.org

Svojo udeležbo potrdi s tem, da nama pišeš na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (s tem si zagotoviš tudi PDF povzetek predavanja)

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2