MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Pilates za nosečnice

četrtek, 25 avgust 2016 10:37

Pilates za nosečnice je posebej priporočljiva vadba, saj na varen način ohranja aktivnost, krepi obremenjene mišice in ponuja zelo potrebno sprostitev.

V telesu se med nosečnostjo dogajajo velike hormonske spremembe, ki spremenijo stabilizacijo telesa. Posledica so lahko bolečine v križu, pojav inkontinence in sprememba telesne drže. S sistematično pilates vadbo za nosečnice ohranjamo dobro telesno držo, preprečujemo in odpravljamo bolečine v hrbtu, preprečujemo pojav inkontinence ter izboljšamo ravnotežje in koordinacijo. Posebno pozornost namenjamo mišicam medeničnega dna, ki so med nosečnostjo in porodom najbolj obremenjene.

POSEBNOSTI PLESNE PILATES VADBE ZA NOSEČNICE:
Plesni pilates za nosečnice vajam, ki so namenjene varni vadbi in krepitvi stabilizatorjev v telesu nosečnice, doda ritem in gibanje po glasbi. Glasba pozitivno in sproščujoče vpliva tako na telo nosečnice kot na malega prebivalca v trebuščku. Lahka koreografija na koncu vadbe poskrbi za sprostitev, zabavo in nas napolni s pozitivno energijo.

Pilates za nosečke poteka v sodelovanju z Maminamaza.
Inštruktorica: Ana Rupnik

Uvodna (predstavitvena) ura bo v podeneljek, 26. 9. 2016 ob 18.00, v Mladinskem centru Idrija. S seboj prinesite blazino.

Prijave in info: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 051 231 049

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2