MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Kulturni MCI-kel: glasbeni november

ponedeljek, 02 november 2015 09:15
  1. 11. ob 16.00 - Ustvarjalna glasbena delavnica tolkalskih glasbil (Sebastjan Gršak)

Poznavali bomo afriška, indijanska, aboridžinska in druga domorodska glasbila. Glasbena delavnica, ki je več kot ritmično udarjanje po glasbilih in ki želi spodbuditi posameznika v odkrivanje lastnega ritma. Prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 21.11. ob 16:00 - Učna ura klasične in električne kitare (Jan Pivk)

Na učni uri klasične in električne kitare se bomo naučili ali ponovili osnovne prijeme, ter jih sčasoma nadgrajevali

v znane in priljubljene melodije. Od osnov "brenkanja" do novih kitarskih rifov in izzivov. Prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

  1. 11 ob 20.00 - Akustični koncert: Jakob Kobal in Eni od sedmih miljard

Mladi idrijski kantavtor, ki je svojo glasbeno pot začel v punk vodah, nadaljuje pa jo v bolj senzibilnih in umirjenih melodijah. Eni od sedmih miljard je dolenjska indie/folk/rock skupina, sestavljena iz sedmih članov. Prepletajo se harmonije violine, klavirja, akustične kitare, električne kitare, bas kitare, bobnov ter vokalov.

Sproščen večer, ki bo navdihnil vse čute.

 

  1. 11. ob 16.00 - DJ-janje in glasbena produkcija (Anže Marinič, Gašper Tavčar)

Želiš postati DJ? Želiš ustvarjati glasbo? Na delavnici bosta člana ekipe Smoke in Crew iz Cerkna v prvem delu predstavila opremo DJ-jev, osnove vrtenja glasbe, uporabo efektov. V drugem delu sledijo osnove produkcije glasbe na računalniku s pomočjo midi kontrolerjev. Vabljeni tako začetniki, kot poznavalci – vseh glasbenih zvrsti!

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2