MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Srečanje mladih z županom Tomažem Vencljem

torek, 06 februar 2024 08:54

DRAGI MLADI, VABLJENI NA SREČANJE Z ŽUPANOM TOMAŽEM VENCLJEM!

 

V Mladinskem centru Idrija pripravljamo dogodek, ki bo povezal mlade iz vseh krajevnih skupnosti v Idriji. Gre za dogodek - Srečanje mladih z županom, ki bo potekal v petek, 1. 3. 2024 od 18. ure naprej, v večnamenskem prostoru MC Idrija.

Namen srečanja je, da se mladi spoznate z županom, mu zastavitve vprašanja, želje, pomisleke ali konstruktivne kritike glede razvoja okolja za mlade znotraj Občine Idrija. Prav tako pa, da mu na kratko predstavite situacijo in aktivnosti, ki jih izvajate v svojih KS, izzive s katerimi se mladi soočate - sami ali v okviru društev, ga kaj povprašate, se kaj pogovorite - prostor je vaš! Poleg tega pa spoznate, kaj vse obstaja v okviru OI, s čim vse se mladi ukvarjate, kako bi se morda lahko povezali... Župana pa bomo povabili, da na kratko predstavi, kakšno razvojno politiko ima občina, da bi mlade zadržala doma, jim pomagala pri zaposlovanju in ustvarjanju delovnih mest in jim omogočila pogoje za kvalitetno delo na področju dejavnosti, ki bogatijo življenje v naši občini. 

Glavni namen srečanja pa je, da se mladi iz KS v občini Idrija spoznate in podružite v preostanku večera, ob manjši pogostitvi. 

 
Srečanje bo torej razdeljeno na dva dela:
 
  • v prvem delu, ki bo trajal slabo uro, bo prostor namenjen vam mladim, da lahko neposredno nagovorite g. župana -  mu predstavite, kakšne dejavnosti izvajate v vaših KS, s kakšnimi izzivi se soočate, kje vidite potrebo po tem, da bi vas mlade Občina podprla itd. in predstavitvi zasledovanja Strategije za mlade OI 2022 - 2026
  • preostanek večera bo namenjen druženju in spoznavanju vseh mladih med seboj. 

 

KDAJ: petek, 1. 3. 2024 ob 18.00

KJE: večnamenski prostor v Mladinskem centru Idrija

Svoje popolnoma anonimno vprašanje lahko zapišeš tu - https://freesuggestionbox.com/pub/wfjcqwd

Še enkrat prav lepo vabljeni, da se spoznamo!

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2