MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

3 koraki do fletne sobe

petek, 19 maj 2023 17:00

... ali fleta oziroma kako z majhnimi prijemi »meh« prostor spremeniš v »kul« ambient.

S to arhitekturno delavnico boš svoj prostor sposoben_a spremeniti v svež in lušten kotiček, ki bo odseval tvoj vibe. Spoznal_a boš, kateri stili obstajajo in med njimi našel_a svojega. Tako boš z malo vložka in veliko domišljije vedno znova znal_a vplivati na dobro počutje v svojem prostoru.

Na arhitekturno delavnico vabljeni_e mladi, stari med 15 in 35 let.

Potrebuješ pametni telefon ali tablico oz. laptop ter fotografije svojega prostora.

Čimprej se prijavi, saj je na voljo samo 6 mest. Še boljše, prijavita se s frendico ali frendom.

KDAJ: petek, 19. 5. 2023, ob 17.00

KDO: mladi, stari med 15 in 35 let

KAJ POTREBUJEŠ: prenosni računalnik/pametni telefon/tablica + fotografija sobe/prostora

CENA: brezplačno

PRIJAVE: do 17. 5. na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 051 231 049 —— v primeru premalo prijav bo delavnica odpovedana.


Delavnico vodi Andrejka L. Kofol, arhitektka – notranja oblikovalka.

 

Mnenja udeležencev o pretekli delavnici:

"Všeč mi je bil sproščen in nasmejan nastop – dobra energija. Spoznala sem Pinterest in si ustvarila svojo mapo, ki mi bo v prihodnje super služila in jo bom še dopolnila. Pinterest sem spoznala prvič in sem zelo vesela. Najbolj všeč pa mi je bilo individualno svetovanje in ideje (skupne in arhitektkine) ter nova zamisel in s tem doprinos k večji funkcionalnosti prostora.
Skratka, želela bi si nadaljevanje arhitekturne delavnice, saj je bilo zelo prijetno in sem veliko odnesla ter si omogočila tudi sodelovanje z Andrejko, v kolikor bi potrebovala pomoč in ideje.
Andrejka, super energija in super delavnica."   ~   Kaja

»Glede na to, da sva na delavnico prišli popolnoma nepripravljeni, nama je bila všeč. Še posebej se nama je vtisnila ideja o »feelingu« v prostoru. Odličen je bil vaš individualen pristop.«   ~   Anonimna

"Zelo dobra delavnica!
Zanimiv način iskanja svojega stila. Pinterest se je za pomoč pri iskanju stila izkazal kot zelo močno orodje. Prej sem za iskanje idej uporabljal samo iskalnik Google, ki pa veliko slabše povezuje uporabnikove interese ter zanimanja.
Veliko je bilo tudi uporabnih nasvetov pri obnovi prostora (čisto drugačni pogledi in razmišljanja s strani nekoga, ki se s tem ukvarja vsakodnevno in je na svojem področju strokovnjak.)"   ~   Anonimen

 

fatmoodz_behappyvsco___lexisesock.jpg  outfit_idea_mirror_selfie___.jpg 

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2