MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Mednarodna izmenjava v Idriji - It's on you

sreda, 26 april 2023 09:00

Ste pripravljeni na novo nepozabno izkušnjo, kjer boste spoznali nove prijatelje, ustvarjali zabavne izdelke in veliko lepih spominov? 

Pridružite se novi mednarodni izmenjavi v Idriji, ki bo potekala od 26. aprila do 6. maja 2023 v Mladinskem centru Idrija. 

Gre za nadgradnjo uspešne izmenjave "Stereotype Destroyers" iz lanskega leta, ki bo še bolj kreativna, izzivalna in zabavna. Trudili se bomo pustiti pečat na družbo z razbijanjem stereotipov, rušenjem tabujev - vse to s pomočjo zabavnih nalog in dejavnosti. 

Pričakujete lahko razgrete debate, raznoliko kulinariko, ustvarjanje videov in drugih medijev za učenje o različnih kulturah. Bodite pripravljeni stopiti iz cone udobja in doživeti nove avanture. Za vas pripravljamo izzive, podobne izzivom današnje družbe, kjer bo za premagovanje le-teh ključno ekipno delo. Zaradi narave izmenjave je pomembno, da so udeleženci pripravljeni preživeti nekaj dni tudi v naravi, v okolici našega mladinskega centra. 

Na mladinski izmenjavi bo 30 udeležencev in vodij iz različnih evropskih držav (po pet iz vsake od šestih držav). 

Pripravite se na zabavno učenje in spoznavanje novih prijateljev. 

Če si želiš ustvariti nepozabne spomine in spoznati nove prijatelje ne odlašaj, temveč piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in se pripravi na nepozabno izkušnjo.

Prijavijo se lahko mladi, stari od 16 do 22 let.

 

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2