MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Pripravljalno srečanje za E+ IT'S ON YOU je za nami

torek, 07 marec 2023 12:21

V Mladinskem centru Idrija pripravljamo Erasmus+ izmenjavo z naslovom It's on you, ki je nadgradnja lanskoletne izmenjave Stereotype destroyers, a še bolj kreativna, izzivalna in zabavna. Glavna tema izmenjave bo, kako pustiti pečat v družbi z razbijanjem stereotipov in rušenjem tabujev – vse to s pomočjo zabavnih nalog in dejavnosti.  

Z namenom pripraviti se na izmenjavo smo se z nekaj udeleženci že srečali na pripravljalnem srečanju v Idriji, ki je potekalo med 2.3 in 5.3. Preživeli smo nekaj družabnih dni ob ustvarjanju programa mednarodne izmenjave.

Srečanje smo tako namenili spoznavanju udeležencev med seboj, poglabljanju v temo izmenjave ter razmišljanju o tem, kaj od nje pričakujemo. Na zabaven način smo se podali v raziskovanje samega Mladinskega centra ter Idrije, kjer so tuji udeleženci preko nekaj zanimivih izzivov spoznali naše mesto. Ker je bil konec tedna v duhu protestov za podnebno pravičnost, so udeleženci ustvarili krajšo objavo, s katero so opozorili na pomembnost te tematike, ki je hkrati tudi ena izmed problematik naše izmenjave. Preostanek srečanja smo ustvarjali predstavitveni video za ostale udeležence izmenjave, ki bo potekala od 26. aprila do 6. maja 2023 v Mladinskem centru Idrija.

Če si želiš ustvariti nepozabne spomine in spoznati nove prijatelje ne odlašaj, temveč piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in se pripravi na nepozabno izkušnjo.

Prijavijo se lahko mladi, stari od 16 do 22 let.

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2