MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Športamo z Léo

ponedeljek, 28 november 2022 17:30

Se vam zdi, da ste se malo preveč zasedeli, in bi se radi razgibali? Se sami od sebe ne morete spraviti k telovadbi in rabite malo motivacije?

Vabimo vas vsak torek v MCI in se pridružite športni uri z Léo :)

Kako bo izgledalo? Vrsto aktivnosti bi lahko primerjali s fitnesom – sestavljena bo iz različnih kardiovaskularnih vaj in vaj za krepitev mišic, idealnih za pridobivanje moči in dinamike.

Vaje bodo dovolj enostavne, da jih boste lahko ponovili doma! Naše načelo je, da vam ponudimo takšno telesno aktivnost, ki ne zahteva opreme za vadbo z utežmi.

 

Kdo nas bo mučil?

Léa Chevalier, naša nova prostovoljka iz Francije, ki zase pravi:

Res je, že od malega sem ljubiteljica športa in sem se ukvarjala z različnimi športi, a moj najljubši je rokomet. Ne morem vam povedati, koliko ur sem preživela v telovadnicah ali na stadionu, da sem bila fizično vedno dobro pripravljena.

Ko sem prišla v Idrijo, sem želela nadaljevati s telesno dejavnostjo in svojo motivacijo in znanje želim deliti tudi s prebivalci mesta. Tako se je rodila ideja, da vam ponudim to tedensko športno delavnico.

 

KDAJ: vsak torek, od 17.30 do 18.30, nato vsak torek ob tej uri.

KJE: Srečanje bo potekalo v Mladinskem centru Idrija.

KOMU JE NAMENJENO: Vsem, ki se želite redno ukvarjati s športom (super začetniki, izkušeni športniki …)

CENA: 20 € za celo leto (lahko pa plačilo nadomestite s prostovoljnim  delom v MCI)

PREVOZ: Za prevoz poskrbite sami.

PRIJAVA: Pridite na prvo delavnico, za več informacij pa se obrnite na Léo: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (angleško ali francosko, prosim :) )

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2