MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Risanje z računalnikom

sreda, 23 november 2022 17:00

Bližajo se božični prazniki, vi pa nimate idej za darila? Zakaj ne bi narisali katere od svojih družinskih fotografij ali počitniških spominov in jih natisnili za svoje najdražje?

23. novembra 2022 od 17.00 do 18.00 se lahko oglasite v MCI na delavnici računalniškega risanja in odkrijete novo umetnost.

 

Kakšna je vsebina te delavnice?

Odkrili boste brezplačno programsko opremo, ki razpolaga z različnimi orodji, vključno s peresom, ki ga lahko uporabite kot svinčnik pri risanju. S tem programom lahko transformirate svoje osebne fotografije ali zgolj razvijete svojo ustvarjalnost. Ker je program na voljo na internetu, vam programa ni treba prenesti na računalnik, zato, če med našo uro ne boste uspeli dokončati svoje umetnine, lahko z delom nadaljujete od doma ali kjer koli želite!

Poleg tega boste med delavnico uporabljali še priročni vodnik po programski opremi, ki ga lahko vzamete s seboj. Povezava do programa ...

 

Kdo bo vodil delavnico?

To bo Léa Chevalier, naša prostovoljka iz Francije. Da ne samo govorimo v tri dni, ampak da Léa obvlada, se lahko prepričate s klikom na njeno spletno stran ...

Upoštevajte, da bo delavnica v angleškem jeziku!

 

Zakaj ta delavnica?

Léa pravi: Kot ljubiteljica risanja in ustvarjalnih dejavnosti sem se odločila za študij komunikacije. Tekom študija sem odkrila grafično oblikovanje oziroma digitalno risanje – odprlo se mi je fascinantno vesolje, ki ga želim deliti z vami! Dejansko je ta nova oblika umetnosti dostopna vsem in ob majhnem vložku omogoča uživanje ob razvijanju ustvarjalnosti vsakega! Za 'tradicionalne' ustvarjalce je to tudi priložnost za digitalizacijo lastnih stvaritev, za lažje deljenje ali hrambo v digitalni obliki. Zato je ta delavnica priložnost, da delim z vami svojo strast in vam ponudim priložnost, da odkrijete in razvijete svoje ustvarjalne talente!

 

KDAJ: sreda, 23. november, od 17.00 do 18.00.

KJE: Mladinski center Idrija

KOMU JE NAMENJENO: Vsem, ki želijo razvijati svojo ustvarjalnost ali odkrivati ​​novo umetnost.

CENA: brezplačno

POTREBNI MATERIALI: po možnosti osebni prenosni računalnik (mi ne razpolagamo z veliko računalniki, žal)

KAKO SE PRIJAVITE: Izpolnite naslednji obrazec:

 

Za več informacij se lahko obrnete na Léo: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Na primer :

Snapchat-574875241.jpgillustration_emma_et_gaetan_prop_5.png ali cadeau_signé_léa_chevalier.png

 

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2