MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Mladinska izmenjava oktobra: Meet-Act-Repeat

četrtek, 29 september 2022 10:15

Iz organizacije Outwardbound Croatia te vabijo na mladinsko izmenjavo Meet-Act-Repeat. Na njej se bo v naravi družilo 30 mladih iz 6 držav. Organizatorji pripravili delavnice in izzive, udeleženci bodo izvajali okoljske akcije in preizkušali trajnostne načine sobivanja.

V 7-dnevnem programu se boš prek izvajanja malih okljevarstvenih akcij naučil_a, kako okoljsko akcijo izvesti, kako jo samozavestno predstaviti, izboljšali bodo svoje spretnosti dela v skupini in komunikacije.

Prepričani smo, da boste udeleženci doživeli nepozabno izkušnjo, ob kateri pa se boste mimogrede tudi veliko naučili in izboljšali svoje veščine in spretnosti.

PODROBNOSTI o izmenjavi lahko poiščeš v INFOPACKu spodaj.

Delovni jezik bo angleščina.

Kdaj? – Od 23. do 31. 10. 2022

Kdo? – Prijavijo se lahko mladi, stari med 17. in 30. letom. Išče se 5 udeležencev in 1 vodjo.

Kje? – OBC Izobraževalni center, Veliki Žitnik, Hrvaška.

Stroški? – Vsi stroški prevoza, hrane in bivanja so kriti. V primeru testiranja (Covid-19) za vstop/izstop iz države stroške krije gostiteljska organizacija. S seboj lahko vzamete nekaj kun, če želite.

Kako se prijavim? – Zainteresirani se do NEDELJE, 2. 9. 2022 prijavite s poslanim e-mailom na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., kamor na kratko zapišite, zakaj bi se radi udeležili te izmenjave.

Preberi si, kako so se imeli naši udeleženci na preteklih izmenjavah na podstrani MEDNARODNE PRILOŽNOSTI. V kolikor imaš še kakšno vprašanje nas kar pokliči na 051 231 049 (MC Idrija) ali piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2