MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Pripravljalno srečanje za E+ Connect to nature je za nami

ponedeljek, 05 september 2022 16:10

V Mladinskem centru Idrija pripravljamo Erasmus+ izobraževanje za mladinske delavce na temo dela z mladimi v naravi Connect to nature. Potekal bo med 19. in 25. septembrom 2022 delno pri koči na Pšenku in delno v Mladinskem centru Idrija.

Z namenom pripraviti se na izobraževanje smo se z ekipo partnerjev že srečali na pripravljalnem srečanju v Idriji med 24. in 27. 8. Preživeli smo nekaj družabnih dni v naravi in ob načrtovanju programa našega izobraževanja v zasebi petih mladinskih delavcev s trenerko.

Dneve smo tako izkoristili s pohodom na Pšenk, ki bo nekaj časa prizorišče našega izobraževanja, razmislekom o tem, kako smo se sami znašli pri tem izobraževanju in kaj od njega pričakujemo. Posvetili smo se tudi snovanju programa, ki bo mladinske delavce popeljal od novih znanj do tega, da bodo tudi sami zasnovali aktivnost, ki jo bodo lahko izvajali z mladimi v svojih domačih okoljih. Za konec smo se s kolesi podali tudi do Idrijske Bele v svoji poznopoletni temperaturi in s tem zaključili tudi našo misijo preživeti čim več časa v naravi tudi v času snovanja našega projekta.

Če vas mika izobraževanje, ste dobrodošli na celotnem, lahko pa se po predhodnem dogovoru pridružite tudi posameznemu sklopu. Prijave zbiramo najkasneje do 12. septembra na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., število mest pa je omejeno. Vsi stroški izobraževanja, bivanja, prehrane in prevoza bodo kriti iz Erasmus+ projekta. Izobraževanje poteka v angleščini (brez skrbi, ni popolna :) ).

Več info si lahko preberete v infopacku na dnu strani pod "Datoteke za prenos".

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2