MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Rabiš ideje za delo z mladimi v naravi? Pridi na izobraževanje!

sreda, 31 avgust 2022 14:02

V Mladinskem centru Idrija pripravljamo Erasmus+ izobraževanje za mladinske delavce na temo dela z mladimi v naravi Connect to nature. Potekal bo med 19. in 25. septembrom 2022 delno pri koči na Pšenku in delno v Mladinskem centru Idrija.

Verjamemo, da smo skupaj z mednarodnimi partnerji pripravili super program, od katerega lahko znanje, ideje in konkretne načrte za izvedbo aktivnosti odnesete vsi, ki delate z mladimi. Obenem pa preživite tudi nekaj časa v družbi mednarodne skupine mladinskih delavcev s Finske, iz Italije, iz Slovenije, s Poljske, s Hrvaške in s Češke.

Izpostavljamo najpomembnejše teme:
- delavnica z avstrijskim trenerjem, ki deluje na področju t. i. individual adventure therapy
- delavnice preživetja v naravi (bivališče in ogenj) z italijanskim in hrvaško trenerko, ki nam bosta pokazala, kako sama to dejavnost izvajata z mladimi
- kako voditi kroge refleksij
- dejavnost za prebujanje čutov v naravi s poljsko trenerko, ki dela z mladimi s posebnimi potrebami
- izkušnja bivanja v naravi v skupini
- priprava in testiranje svoje dejavnosti, ki jo bomo lahko izvedli s svojimi mladimi v domačem okolju (s podporo slovenske trenerke)
- dobra mednarodna družba :)

Dobrodošli ste na celotnem izobraževanju, lahko pa se po predhodnem dogovoru pridružite tudi posameznemu sklopu. Prijave zbiramo najkasneje do 12. septembra na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., število mest pa je omejeno.

Vsi stroški izobraževanja, bivanja, prehrane in prevoza bodo kriti iz Erasmus+ projekta. Izobraževanje poteka v angleščini (brez skrbi, ni popolna :) ).

Več info si lahko preberete v infopacku na dnu strani pod "Datoteke za prenos".

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2