MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Delavnica rokovanja z dojenčkom; Mali gibko

ponedeljek, 12 september 2022 10:30

Prihod iz porodnišnice z dojenčkom v naročju je zagotovo čudovit dogodek v življenju vsakega starša, vendar je navadno povezan tudi z nekaj stresa in negotovosti.

Navodila za uporabo pač ne pridejo poleg?

Novorojenčki so tako majhni in nežni, da niti ne vemo, kako jih prijeti in dvigniti v naročje.

 

Na delavnici se bomo poleg dviga in spusta dojenčka naučili tudi ustreznega pestovanja, si pogledali položaje za podiranje kupčkov, ugotovili kako se pravilno "pase kravice" in še kaj.

 

Izvajalec delavnice:

Mali Gibko, svetovanje za optimalni gibalni razvoj dojenčkov.

Svetovalki sta Teja, diplomirana delovna terapevtka, in Sara, diplomirana kineziologinja. Obe s certifikatom in dodatnimi znanji na področju gibalnega razvoja dojenčkov.

Ponujata individualne obravnave in skupinsko vadbo za dojenčke, kjer spoznate, kakšen je optimalni gibalni razvoj dojenčkov, in se naučite, kako lahko dojenčku preko igre pokažete zdrave vzorce gibanja. Gre za sproščena druženja in kvalitetno preživljanje časa, namenjeno pa je dojenčkom v prvem letu življenja oz. do osvojene samostojne hoje. Več informacij dobite na Facebook strani Mali Gibko ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

KJE: Telovadnica Mladinski center Idrija
KDAJ: 12.9.2022 ob 10.30
KOMU JE NAMENJENO: Dobrodošli starši dojenčkov (in dojenčki, seveda) od rojstva do cca 4-ih mesecev oz. samostojnega obrata na trebuh.
 
CENA: Delavnica je za udeležence brezplačna.
 

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2