MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Odprte prijave za trening na Nizozemskem - PROJECTING

četrtek, 02 december 2021 10:58
Si želiš izkusiti nekaj novega? 
Si že kdaj razmišljal_a, da bi se udeležila treninga?
Te zanima delo na projektih?
Imaš idejo pa ne veš, kako jo realizirati?

 

Usposabljanje PROJECTING je usposabljanje na katerem boste imeli priložnost, da izveste več o pridobivanju sredstev za projekte / dejavnosti / dogodke / festivale / itd., kako upravljati s projekti in kako vključiti mlade od začetka do konca.

Na projektu bomo delali skupaj 32 mladinskih delavcev iz 11-ih različnih držav!

Usposabljanje je namenjeno vsem, ki želite izvedeti več, kako delati z mladimi in kako jih vključiti v svoje projekte, ki jih nameravate organizirati. Za udeležbo ni potrebnih predhodnih izkušenj, saj temelji na osnovah, ki se bodo kasneje nadgrajevale. Tako, da če spadaš v skupino mladih, ki je šele vstopa v svet organizacije dogodkov in drugih projektov, potem je to prav zate!

Gostiteljska organizacije si želi ustvariti dinamičen in igriv trening v mednarodnem kontekstu. Poudarek tega projekta je učenje z izkušnjami. Celoten sistem dela bo temeljil na neformalnem izobraževanju. Želijo ga vključiti praktično vse procese in vam omogočiti, da se učite iz lastnih izkušenj in ustvarite svoje individualno znanje in razvoj v zvezi z vodenjem projektov.

 

Kdaj bo potekalo? Od 3. 3. 2022 do 10. 3. 2022. Prvi in zadnji dan sta rezervirana za prihode in odhode.

Prosta mesta: 3

Stroški: Kriti so stroški prehrane, bivanja in stroški poti do max. 275€. Ob prihodu pa je potrebno plačati 50€ za udeležbo na treningu.

Kako se prijavim? Na naš elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. nam pošlji krajše besedilo o tem, zakaj si želiš udeležiti treninga. ;) Prijave so odprte do konca januarja 2022.

Obvezen pogoj: PC

 

Te zanima več? Pojdi čisto na koncu strani in si preberi celoten Infopack usposabljanja. Če imaš pa še kakšna vprašanja, pa nam lahko pišeš na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2