MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

IŠČEMO UDELEŽENCE: mladinska izmenjava BACK TO BASICS

petek, 04 junij 2021 14:22

Avgusta se bo spet dogajalo na polno!  Pridružiš se lahko mladinski izmenjavi na Nizozemskem - BACK TO BASICS! Čisto na dnu strani najdeš Infokit z vsemi informacijamo o izmenjavi. Če povzamemo, Back to basics je zelo zabavna izmenjava za mlade, kjer se počne vse in še več! Skozi vse vrste dejavnosti, kot so kuhanje, čiščenje, snemanje videov, gledališče, glasba, ples, itd. udeleženci vadijo svoje komunikacijske spretnosti in sposobnosti sodelovanja.

Zakaj BACK TO BASICS?

Stopnja brezposelnosti mladih je visoka, a v spreminjajočem se procesu podjetništva naraščajo in se ponujajo možnosti za vas. Le kdo si ne želi svobode in raziskovanja novih stvari? Izmenjava je osredotočena na komunikacijo in sodelovanje! Kako dobro sodelujete z drugimi? Ste res tako družabni, ko mislite, da ste? Kaj pa skupno reševanje problemov? Znaš prevzeti pobudo ali narediti odločitev? ;) 

Delovni jezik je angleščina.

Kdaj? – Od 7. 8. 2021 do 23. 8. 2021

Kdo? – Prijavijo se lahko mladi, stari med 16. in 21. letom. Išče se 4 udeležence in 1 vodjo.

Stroški? –Potreben je prispevek 30€ na udeleženca. Ostali stroški prevoza, hrane in bivanja so kriti. V primeru testiranja (Covid-19) za vstop/izstop iz države stroške krije gostiteljska organizacija.

Kako se prijavim? – Zainteresirani se do NEDELJE, 18. 7. 2021 prijavite s poslanim e-mailom na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., kamor na kratko zapišite, zakaj bi se radi udeležili te izmenjave.

Z organizacijo Cherry International Foundation smo v preteklosti že sodelovali na projektu Back to basicsJust arrange it and Utopia

V kolikor imaš še kakšno vprašanje nas kar pokliči na  051 231 049 (MC Idrija) ali piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2