MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

3,5 let po svetu kot solo zenska? Potopis kot ga niste vajeni.

torek, 09 februar 2021 13:04

KDAJ?

sreda, 24. 2. ob 19.00 na FB profilu MCI

OPIS DOGODKA:

Špela Sedej iz Idrije se je pred leti odločila spakirati in oditi raziskati svet - pogledat s svojimi očmi, povonjat s svojim nosom ter poslušati s svojimi ušesi.
Na poti je odkrivala svet, se zaljubljala v razglede, uživala v čudovito hrano ter spoznavala kulture s strani back packerja. Odšla je pri svojih 30ih in mislila, da je za tako potovanja prestara, a potem je videla, da v kolikor je močna želja v srcu, nobena leta niso ovira.
Na poti se ji je odvilo življenje, spoznala je veliko dobrega in veliko manj dobrega - in to vse sama. Na svoji poti je zaupala svojem notranjem čutu in planirala po priporočilih ter zaupala toku življenja. Kmalu se je naučila, da globoko planiranje ne bo prineslo dobrih zgodb temveč le glavobole. Zrasla je, vrnila se je močnejša, polno neprecenljivih izkušenj in z veliko idejami po še.

Glede na to, da je držav preveč, da bi jih lahko v podrobnosti opisala v kratkem času, se bo popotnica osredotočila na to kaj ti potovanje da, kaj se na potovanju pripeti, kakšne osebne značilnosti so tiste, ki te naredijo se bolj močnega na poti, kaj potrebuješ in da je večinoma strahov, ki jih je le premagati in le poslušati. Zaupala nam bo na globokih zgodbah s potovanj, ne le lepih stvareh in kaj pri potovanju paziti ter pokazala nekaj super utrinkov s potovanj.

V kolikor imate vprašanja že vnaprej, bo rada odgovorila nanje skozi potopis - kaj te najbolj zanima? Vesela bo vsakega vprašanja in poskušala odgovoriti na najboljši način kar lahko.
Pošlji vprašanja na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

KDO je Špela Sedej?
Svojega idrijskega naglasa se 34-letnica še do danes ni znebila, čeprav so jo poti že od mladih nog vlekle izven meja nase kokoške. Študij je zaključila na FDV, kjer je tudi magistrirala na temo Strateškega tržnega komuniciranja. Že skozi študentska leta se je kalila v službah na področju vodenja projektov in marketinga, nakar si je želela izziv v B2B prodaji in delala 5 let v industrijski prodaji in marketingu ter se nato odločila izstopiti iz tega čolna ter slediti drugemu vetru potovanj ter razvoju na področju plesa, saj v je njen hobi plesanje lindy hopa/swing.

Več o Špeli:
https://www.facebook.com/spela.sedej/
https://www.instagram.com/spela_sedej/
spela.sedej(afna)gmail.com 

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2