MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Z MiCI pomagajte širiti spodbudo

četrtek, 12 november 2020 13:19

Mladinske aktivnosti, kot smo jih pred pandemijo izvajali v Mladinskem centru Idrija, smo, kolikor smo lahko, začasno prestavili na splet. A kako v digitalno obliko spraviti ulično delo? Kako v času korona virusa zavzeti javne površine, kako povezovati skupnost, ko se moramo vsi držati svojih domov?

Ekipa MiCI, ki v Idriji izvaja ulično mladinsko delo, je ugotovila, da rek, “kjer je volja, tam je pot,” drži. Vsak teden varno preizkušamo, kako smo lahko aktivni in povezani, kljub temu, da se ne smemo srečevati. Tako je nastala tedenska video rubrika Trenutki spodbude z MiCI, ki mladim in mladim po srcu pomaga dvigovati duha, širiti prijaznost, solidarnost in skrb drug za drugega.

Ste že naleteli na sporočilo prijaznosti, srčne buče ali ulično igro?

 

thumbnail_Nasmehni_se.jpg

 

 

O spodbudah je poročal tudi Primorski val.

 

 

Do konca tega posebnega leta vas bomo vsak teden z nečim poskušali spodbuditi. Toplo vabljeni, da spodbudo širite skupaj z nami.

 

 

logo_idendi.jpg

 Aktivnost sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020. Za vsebino je odgovorna Zveza društev Mladinski center Idrija. Organ upravljanja določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

 

 

 

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2