MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

STEM šola kemije in biologije za otroke

sreda, 02 september 2020 11:46

Ali ste navdušeni nad eksperimenti? Bi se radi učili kemijo in biologijo skozi eksperimente? Od oktobra do vključno januarja boste imeli možnost, da se udeležite našega novega programa STEM šole kemije in biologije , ki ga bo organizirala naša prostovoljka Midheta Bašić, magistra kemije. Če se nam boste pridružili, vam obljubljamo, da se boste skozi igro in zabavo zagotovo naučili nekaj novega. Program je namenjen otrokom med 8. 14. letom. Za vas smo pripravili zanimiv program, kjer se boste med drugim učili:

- o kemijskih elementih, kemičnih spojinah, kemičnih mešanicah in pH vrednosti;

- odkrili čarovnijo pripravljanja lava lučk in sveta kristala;

- naredili svoje prve izbruhe vulkanov ter si sami očistili umazano vodo.

Pridružite se nam na delavnicah vsak ponedeljek od 15:00 do 16:00 v Mladinskem centru Idrija.

 

slika 3 strania

Prijave sprejemamo do 30. septembra. Prijava je veljavna, ko prinesete ali skenirano pošljete podpisano in izpolnjeno prijavnico (priponka na dnu strani) in vnaprej poravnate tečajnino, za katero vam račun pošljemo po e-pošti. Prijavnina stane 10 €/mesec. Možen je tudi dogovor o plačevanju po obrokih, le pravočasno se obrnite na nas.

Za vprašanja in prijavo smo na voljo na 051 231 049 in na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., za oddajo prijavnic pa vsak dan med tednom med 8. in 20 uro v MCI. Pohitite s prijavami, ker je številka udeležencev omejena zaradi epidemije, tako da ne bomo sprejeli več kot 12 udeležencev.

V kolikor se odločite, da bi se prijavili na prvi sklop, potem pri znesku na prijavnici vnesite 20€ za oktober in november. Po novem letu bomo nadaljevali še z drugim sklopom.
 

Otroci, ki se bodo udeležili krožka od začetka do konca, bodo prejeli MCI diplomo o končanem STEM tečaju kemije in biologije.

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2