MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Glasbeni krožki septembra spet v MCI

četrtek, 20 avgust 2020 16:44

Stalni program začenjamo s tečajema kitare in bobnov in vabimo vas, da se nam pridružite!

GLASBENE URICE KITARE
četrtki
popoldan

Pri glasbenih delavnicah oziroma učenju kitare se osredotočamo se na zabavno glasbo, rock, pop, jazz, blues ter spoznavamo praktično glasbeno teorijo. Učne ure kitare so primerne za različne stopnje predznanja.

Tečaj bo izvajal Jan Pivk, prispevek za udeležbo je 45 € za 12 srečanj (oz. 75 € za starejše od 30 let). Prijava je veljavna, ko izpolnite prijavnico in poravnate tečajnino.

TEČAJ TOLKAL
srede popoldan

Pouk bobnov zajema igranje ritmov iz rock, jazz, funk, metal, pop in drugih zvrsti glasbe. Udeleženci se naučijo osnov klasičnega igranja, kar vključuje osnovne bobnarske tehnike, branje not, upoštevanje tempa ...

Tolkalsko delavnico vodi Pegam Podobnik, prispevek je 45 € za 12 srečanj (oz. 75 € za starejše od 30 let).

PRIJAVA NA KROŽKE

Prijava je veljavna, ko prinesete ali skenirano pošljete podpisano in izpolnjeno prijavnico (priponka na dnu strani) in vnaprej poravnate tečajnino, za katero vam račun pošljemo po e-pošti. Možen je tudi dogovor o plačevanju po obrokih, le pravočasno se obrnite na nas.

Za vprašanja in prijavo smo na voljo na 051 231 049 in na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., za oddajo prijavnic pa vsak dan med tednom med 8. in 20. uro v MCI.

 

Vse plačljive dejavnosti za mlade do 30. leta sofinancira Mladinski center Idrija iz sredstev, ki jih pridobimo s kandidaturo na javnem pozivu za sofinanciranje programov mladinskega dela Urada RS za mladino.

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2