T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si

Zaposlimo 2 mladinska delavca (m/ž)

Sreda, 03 Januar 2018 15:12

Mladinski center Idrija išče okrepitve in sicer za kar dve delovni mesti:

MLADINSKI DELAVEC _1:

Naloge:

Priprava, izvajanje in promocija programa mladinskega centra idrija; Mentorstvo mladim; Priprava in vzpostavitev koncepta Mladinskega hostla idrija.

Več v priponki - MD1.

MLADINSKI DELAVEC_2

Naloge:

Delo z mladimi z manj priložnostmi in mladimi s posebnimi potrebami (spremstvo na obstoječih aktivnosti mci načrtovanje, organizacija in izvedba novih aktivnosti); Informiranje mladih; Priprava, načrtovanje in organizacija izobraževanj, okroglih miz, pogovornih skupin na temo inkluzije, socialne neenakosti, mladih iz ranljivih skupin za širšo javnost.

Več v priponki - MD2.

-----------------------------------

POGOJI:

Starost med 15 do vključno 29 let.

Zaposlitev v skladu s Javnim razpisom »Zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju« Delovno razmerje bo sklenjeno za določen čas od 1.3.2018 do 30.11.2018. Raven izobrazbe ni pogoj.

Kandidati naj pošljejo prijavo (cv + motivacijsko) na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. s pripisom MD1 ali MD2 (odvisno na katero delovno mesto se prijavljate). Zaposlitev na projektno delovno mesto se izvede v primeru, da je delodajalec izbran javnem razpisu.

Rok za prijavo: 22. 1. 2018.