T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si

Socialne veščine med mladimi

Četrtek, 05 Oktober 2017 09:40

SOCIALNE VEŠČINE MED MLADIMI

Vabimo vas na enodnevno usposabljanje v sklopu projekta MLADIM z naslovom SOCIALNE VEŠČINE MED MLADIMI. Delavnice so namenjene mladim med 15. in 29. letom za osebnostni razvoj ter mladinskim delavcem za kasnejšo uporabo metodologij v mladinskem delu.

Cilji usposabljanja so:

  • -          Razviti kritičen odnos do medijsko vsiljenih nerealnih in nezdravih lepotnih idealov (prepoznati pasti).
  • -          Izboljšati in utrditi pozitivno telesno samopodobo (spremeniti pogled).
  • -          Dvigovati zavest o edinstvenosti, neponovljivosti in originalnosti slehernega posameznika (vzdrževati odnos s samim seboj).
  • -          Ozavestiti razliko med zdravo skrbjo za telo in vitalnost ter obsedenostjo s telesnim videzom.

Usposabljanje bo potekalo v soboto, 21.10.2017, od 9:00 do 17:00 v prostorih MC Idrija (Ulica IX. korpusa 17, 5280 Idrija) pod vodstvom Lucije Čevnik.

Na usposabljanje se lahko prijavite TUKAJdo torka, 17.10.2017.

Glavna namena projekta MLADIM sta okrepitev mladinskega sektorja in nudenje zaposlitve neizkušenim mladim. Po končanem projektu bodo vključeni mladinski centri zaposlili32 na novo usposobljenih mladinskih delavcev/informatorjev, prav tako pa bodo aktualni mladinski delavci pridobili nove kompetence ter orodja za delo z mladimi

Za dodatne informacije lahko pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na telefonsko številko 030 618 628.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Logo MLADIM