MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Zabavno tekmovanje v okraševanju božičnih dreves

sobota, 21 december 2019 15:00

ČAROBNA DECEMBRSKA SOBOTA!

ZABAVNO TEKMOVANJE V OKRAŠEVANJU BOŽIČNIH SMREKIC

 

December 21.12.2019

Se že veselite počitnic?

Idrija že poka po šivih od decembrskega dogajanja, tako da vam tudi za prvo počitniško soboto pripravljamo pestro popoldne!

Mladinski center Idrija bo v sklopu čarobne decembrske sobote, ki je del decembrskega dogajanja v Idriji, dodal svojo noto z zabavnim tekmovanjem v okraševanju božičnih smrek! Zmagovalce seveda čakajo tudi čarobne nagrade!

Na voljo bo 10 smrekic, torej se bo v zimski bitki spopadlo 10 ustvarjalnih ekip. Vsaka skupina naj ima od 2 do 5 članov. Imate v mislih že kakšnega spretnega/o prijatelja/co? Hitro ga/jo pokliči in se prijavite!

KDAJ? OD 15H DO 16H

KAKO BO TEKMOVANJE POTEKALO?

Vsaka skupina bo dobila svojo smreko v cvetličnem lončku. Vaša naloga je, da do sobotnega popoldneva prebudite svojo ustvarjalno žilico, se dobite s svojimi prijatelji na kavi, tortici, družabnem popoldnevu in pripravite okraske, ki bodo kasneje krasili vašo smrekico in mogoče bo prav vaša zmagovalna! Najlepše pa bodo do konca leta krasile kotičke našega mesta.

Namig: Poskušajte uporabiti materiale, ki jih imate doma ali pa jih najdete na sprehodu v naravi. Pazite le, da bodo kljubovale vremenu.?

KAKO SODELOVATI? Preprosto!

Piši nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., zaupaj nam ime vodje skupine in koliko članov sestavlja vaša ekipa.

#visitidrija #decembervidriji

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2