MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Terasa party: Brdstreet, Naratau in open mike

sobota, 31 avgust 2019 19:00

Vsi mladi bomo tam!

Dogodek za zaključek poletja in začetek novega leta bo potekal v znamenju načrtovanja programov ter lokalnih glasbenikov in (ne)odkritih talentov.

 

16h: SOOBLIKUJ MCI

Ob 16h začnemo z vodenim srečanjem vseh zainteresiranih mladih, ki bi s svojimi idejami in podbudami radi sooblikovali program v naslednjem letu. Za ta del zbiramo prijave do 29. 8. na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., da bo srečanje zagotovo lahko pisano na kožo sodelujočim.

19h: PIKNIK IN PREDSTAVITEV POLETNIH IZMENJAV

20h: KONCERT

BRDSTREET BOYS iz ROVT: Že od malih nog člane skupine druži prijateljstvo, odkar so veliki fantje in punce, pa so se povezali tudi preko glasbe. Igrajo raznovrstne priredbe, od klasičnega rocka do ljubezenskih balad, najde pa se tudi kak jazz-ovski štiklc. Skupina torej lahko ustreže marsikateremu glasbenemu okusu. Kakršnakoli podobnost z ameriško zasedbo Backstreet Boys je zgolj naključje.

NARATAU

sledi še OPEN MIKE za vse neodkrite talente

 

V sodelovanju z Gibanje za dostojno delo in socialno družbo v naših prostorih zbiramo šolske potrebščine, zvezke, torbe, peresnice ... vse, kar pride prav mlademu šolarju ali šolarki. Izkoristi obisk v MCI-ju, da oddaš, kar lahko prispevaš.

 

vabilo vsi mladi bomo tam.png