MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Predavanje - Konoplja: kako do informacij?

torek, 18 junij 2019 18:00

Tanja Cvetrežnik iz organizacije Hopla Konoplja bo na predavanju z naslovom Kaj moramo vedeti o konoplji in njena vsakdanja uporaba ponudila nepogrešljive informacije iz prve roke in odgovorila na morebitna vprašanja o njenih učinkovinah, terapevtskem potencialu ter varni in odgovorni rabi.

Razložila bo različne pojme in izraze, predstavila načine uporabe konoplje in produktov iz nje, govorila o njihovem doziranju za določen učinek, podala opozorila pri morebitnem predoziranju ter povedala, kako konoplja deluje v telesu.

 

V svetu konoplje se marsikdo ne znajde: zaradi nepoznavanja izrazov in pojmov, ne razumevanja delovanja snovi v konoplji in učinkov na telo, neozaveščenosti o mnogoteri uporabi konoplje, itd. Ko se v nas zbudi zanimanje zanjo je težko križariti med neznanimi besedami in strokovnjaki, katerih debate presegajo znanje povprečnega človeka. V svojem predavanju se zato dotaknem zgolj prvega sloja k razumevanju konoplje, s katerim lahko v nadalje posameznik bolje razume tudi to, kakšne informacije naj v nadalje išče, da bo prišel do svojih odgovorov. Globoko verjamem, da boste po vsem slišanem razmišljali o konoplji drugače in mnogo več kot ste pričakovali.

Tanja Cvetrežnik, društvo Hopla konoplja

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2