MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

ZABAVNI PETEK: KAKO UGRABITI FANTA V 10 KORAKIH?

petek, 15 marec 2019 20:00

Nežno je stopila na prste, se dvignila k njemu ter mu z raskavim glasom zašepetala na uho: "česa takega nisi še nikoli občutil, to ti obljubim..." Počasi je dvignila roko k svojemu obrazu ter obliznila svoj kazalec... Pogledala ga je v oči ter se poredno nasmehnila ... Potem mu je porinila moker prst v uho...

Tokrat so se improvizatorji odločili oskruniti dan ljubezni, valentinovo, dan ko se je sv. Valentin žrtvoval za grehe vseh zaljubljencev. Razumemo tudi, da je Valentinovo že zdavnaj mimo, toda hkrati ali res potrebujete točno določen datum da razvajate ljubezen svojega življenja? Po moje da ne!

Navdih za kratke ali dolge komične prizore bodo črpali iz "ljubezenske literature" in to pomeni tako Romea in Julijo kot Nešteto odtenkov sive, to pomeni tako Prešerna kot svetlikajoče se vampirje in to pomeni tako doktor romane, kot scenarije ljubezenskih filmov. Pridite oboroženi s trivialnim znanjem ljubezenskih zapletov in se zabavajte!

Ali se je med predstavo dovoljeno lupčkati? Vsekakor in to ne samo s svojim fantom al punco...bodite nepredvidljivi :P Ali lahko tekom predstave pride do nerodnih situacij? Nedvomno, ampak bodo smešne nerodne situacije!

KUD Kiks pridejo v naše goste v zasedbi: Rok Bohinc, Rahela Klopčič in Matjaž Peklaj.