MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Drugi počitniški kino in potujoče igrišče v Kanomlji

petek, 13 julij 2018 17:00

Počitniški kino in potujoče igrišče se selita v Kanomljo (pri osnovni šoli).

Na potujočem igrišču bodo aktivnosti za mlajše in starejše otroke. Od organiziranih športno zabavnih iger pa do tradicionalnih, kot je vovkalca, gigantski človek ne jezi se, različne družabne igre, delavnice origamija in tako dalje. Igrišče bo na voljo od 17. pa do 20. ure, ko se ozračje že delno ohladi. 

Nadaljevali bomo s počitniškim kinom na prostem, ki bo v primeru slabega vremena potekal pod šotorom. Začetek je predviden ob 20:30. Animirani film je namenjen za otroke, mlade, odrasle, družine, starejše in še vse ostale. 

Junaka priljubljene češke animirane serije A je to! Pat & Mat, sta se nam prikupila s svojimi bolj ali manj uspešnimi, vedno komičnimi hišnimi popravili. V spomin na čase pravih risank, ki so zaznamovale mladost mnogokaterih generacij, legendarna domača mojstra prihajata na velika platna s čisto novimi dogodivščinami. V 21. stoletju se spopadata z vsakdanjimi opravili in povsod promovirata zdrav način življenja. Žal jima tudi najbolj preprosta opravila včasih postavijo življenje na glavo. Tokrat bosta srečala zahrbtni kaktus in suho drevo. Medtem bosta seveda »izboljšala« svoj dom z nekaj kreativnimi idejami. Le kako? 

Počitniški kino in potujoče igrišče potekata v sklopu Krajevnega praznika Kanomlja.

Kanomlja 7 page 001