MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Večer smeha z dobrodelno noto

petek, 25 maj 2018 20:00

Smeh je pol zdravja, vsaj tako pravijo. 

Tokrat nas prihajajo zabavat komiki, katerim je marca sneg preprečil popotovanje v našo lepo Idrijo.
In ker počasi prihajajo tipli poletni večeri, bomo, v kolikor bo dopuščalo vreme, Večer smeha izpeljali v parku pred MCjem. 

Aleš Novak je stand up komik nove generacije oz. drugega, tretjega vala stand up komedije pri nas. Po izobrazbi je... eh, koga zafrkavam, sam pišem to predstavitev, tretja oseba ednine ni potrebna. Po izobrazbi sem kemijski inženir, delal sem na inštitutu Jožef Stefan ampak se s tem področjem ne ukvarjam več. Sedaj me lahko spremljate v skeč oddaji Skečoholiki in v oddaji Štartaj, Slovenija! In pa na stand up odrih širom Slovenije ... no, enkrat sem nastopil tudi v Grazu.

Jernej Celec je komik, scenarist in režiser, ki hitro postaja eno najbolj vročih imen slovenske komedije. Po izobrazbi je doktor medicine, ki pa je svoj stetoskop zamenjal za mikrofon, s katerim osvaja male in velike odre po Sloveniji. Prihaja iz Prekmurja, širši publiki pa je najbolj poznan po svojih nastopih na "Comedy Roastu Vida Valiča", v radijski oddaji "Naval Smeha" na Valu 202, ter v oddaji "Skečoholiki" na Voyo in Kanalu A, ki jo hkrati tudi režira. Letos pa je na Kanalu A izšla tudi njegova polurna specialka v okviru oddaje "StandAp Predstavlja".


Kaja Grozina je mlajša sila v slovenski komediji, ki prihaja iz Krškega. In mi ji verjamemo, da nima posledic. Niti malo. 


*Zakaj večeri z dobrodelno noto? S prostovoljnimi prispevki, ki jih bomo zbirali na vseh treh večerih, želimo prenoviti WC v Mladinskem centu, da bo prilagojen tudi za osebe na invalidskih vozičkih.