MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Od vključitve do zaposlitve – razvoj poklicne kariere oseb s posebnimi potrebami

sreda, 11 april 2018 15:13

V sodelovanju s CIRIUS Kamnik (Center za izobraževanje, rehabilitacijo in usposabljanje) vas vabimo v ponedeljek, 23. aprila 2018 ob 17. uri v prostore MCI Idrija na predavanje oz. delavnico z naslovom: Od vključitve do zaposlitve – razvoj poklicne kariere oseb s posebnimi potrebami.

Predaval bo g. Peter Svetina, soustanovitelj in strokovni vodja GRUNT-a, zavoda za socialno podjetništvo na podeželju. 
Dragocene izkušnje kot tudi poznavanje strokovnega področja ne le iz profesionalnega temveč tudi iz osebnega vidika (kot oče otroka s posebnimi potrebami) nedvomno prispevajo k praktični naravnanosti ter uporabnosti predavanja.

Hkrati vas obveščamo, da bo predavanje eno izmed predavanj v ciklu, ki jih v okviru našega projektnega sodelovanja organizira CIRIUS Kamnik. Več o tem si lahko preberete v priponki. Vsa predavanja so za udeležence brezplačna, stroški so kriti iz projekta.

Tovrstno predavanje se nam je zdelo smiselno, saj smo se v letošnjem letu v sklopu projekta Aktivirajmo se! prvič srečali z vključevanjem mladih s posebnimi potrebami v naše aktivnosti. Projekt se z majem končuje, tovrstna predavanja pa se nam zdijo ključnega pomena, da ne bo projekt postal muha enoletnica, ampak, da bomo s tvorstnim delom nadaljevali.