MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Admir Baltič: Slaba Družba [monokomedija]

petek, 17 februar 2023 20:00
Admir Baltič: Slaba Družba [monokomedija] Foto: Matej Povše

Vabljeni na monokomedijo Admirja Baltiča "SLABA DRUŽBA".

Hitronogi Žuti, otrok ljubljanskih ulic, se po dolgoletni karieri v kriminalu na drobno znajde v priložnosti za analizo svojih preteklih poklicnih in osebnih "uspehov". Čisto po naključju, skozi zgodbe o sebi, svoji družini in svojih prijateljih, spregovori tudi o številnih družbenih problemih sodobne Slovenije, pri tem pa vas ne razjoče, temveč do solz nasmeje! Predstava traja 75 minut, Admir Baltić se v njej ne predstavi samo kot komik in igralec temveč tudi kot izvrsten pevec. 

 

KDAJ: sobota, 17. februar. 2023, ob 20:00

KJE: Večnamenski prostor Mladinskega centra Idrija. Ul. IX. korpusa 17, Idrija

CENA: delavnica je za udeležence brezplačna

PRIJAVE: število mest je omejeno, rezervirajte svojo vstopnico na naslednji povezavi: https://forms.gle/B2wEXaQb8MSu4VRo7

 

O avtorju:

Admir Baltić je že uveljavljeno ime na slovenski stand up sceni. Širše občinstvo je nase prvič opozoril z nastopom v oddaji StendAp predstavlja na Kanalu A. Tu se je predstavil z odlomkom iz svoje monokomedije Slaba družba, njegova šala o gibanici in baklavi pa je po tem nastopu praktično ponarodela. Od leta 2019 je stalni sodelavec satirične oddaje Kaj dogaja na RTVSLO, najprej je nastopal kot poročevalec s terena Admir Pričko, v zadnjih dveh sezonah pa je neutrudni raziskovalec novih besed mag. Baltić.

Za pokušino: https://www.youtube.com/watch?v=0Y4aXwkuXs0&feature=share

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2