MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Mednarodno druženje v Švici

sobota, 16 julij 2022 09:00

e bi rad_a pridobil_a mednarodne prijatelje, užival_a v čudoviti naravi v Švici in ob tem še povadil_a ali nadgradil_a svoje znanje angleščine, je to pravi dogodek, ki se ga moraš udeležiti tekom svojih počitnic! ?
Mednarodno druženje bo potekalo med 16. in 24. julijem v mestu Giswil. Namenjeno je mladim med 16 in 20 letom. Jezik poletnega kampa je angleščina, pri katerem raven trenutnega znanja ni pomembna, saj bodo aktivnosti prilagojene tako za začetnike, kot tiste z višjim nivojem znanja.
Osrednji tematiki sta aktivnosti v naravi (dejavnosti ob jezeru kot so plavanje, supanje in krajši pohodi v hribe) in glasba (poslušanje glasbe, pogovori o njej in tudi ustvarjanje lastne glasbe). Tekom tedna bo organiziran tudi na izlet v mesto Luzern.
Tabor bo vodilo 7 mladinskih vodij skupaj z dvema izkušenima mladinskima trenerjema.
Cena celotnega poletnega tabora za 9 dni je 150 eur, v katero je poleg nastanitve, hrane, aktivnosti vključen tudi prevoz v Švico in nazaj! Če je strošek edina ovira, nam sporoči in skupaj bomo našli rešitev :) 

Za več informacij nas lahko pokličeš na +386 51 231 049 ali pa nam pišeš na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma preko socialnih omrežij Facebook in Instagram.

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2