MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Univerza – moja karierna izbira

ponedeljek, 15 november 2021 15:30

Danes izbira študija ni niti malo lažja kot je bila včeraj, je pa drugačna. Razmišljati (samo) o poklicu, ki ga bomo opravljali celo svoje aktivno življenje, je danes lahko velika past – poklici izginjajo, se spreminjajo in, predvsem, nastajajo vedno novi in drugačni.

Kako torej izbrati »pravi« študij?!

Poudarki izbire so na posamezniku, njegovih sposobnostih, interesih, …, predvsem pa na graditvi njegove celovite osebnosti, osebnega kompetenčnega okvirja, ki ga dela posebnega, drugačnega od sošolcev… Študij je danes organiziran tako, da pri študentih, bodočih strokovnjakih, razvija sposobnost interdisciplinarnosti, ki omogoča tako kvalitetno sodelovanje v strokovno raznolikih timih kot usmerjeno vseživljenjsko učenje in s tem prilagajanje na spreminjajoče se izzive družbe.

Izvajalka: dr. Sabina Žnidaršič

Je zaposlena na Univerzi v Ljubljani, v službi VPIS, kjer skrbi za povezovanje dijakov, bodočih študentov z univerzo, izvaja osebna svetovanja, razvija in izvaja raznolike delavnice in organizira strokovna srečanja, namenjena pretoku ključnih informacij med univerzo in srednješolskim prostorom. Po svoji osnovni izobrazbi je dr. zgodovine, s specializacijo na zgodovini žensk, po svojem poklicu pa je učiteljica in raziskovalka.

Začetek delavnice bo ob 15:30. Pred tem pa bo med 14:30 in 15:30 možnost osebnega svetovanja. Ob prijavi vas tako prosimo, da navedete, ali ste zainteresirani tudi za osebno svetovanje. 

OBVEZNE PRIJAVE na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

sabina 2

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2