MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Tečaj italijanščine - prvo srečanje

torek, 05 oktober 2021 18:00

TEČAJ ITALIJANŠČINE
vsak torek ob 18h (začnemo 5. 10.)

20-urni jezikovni tečaj ITALIJANŠČINA 1 bo zaobjemal vsebine vezane na splošno področje, naučili se boste predstaviti in spregovoriti o svojih osnovnih podatkih, o prostem času, o družini, o poklicu in poklicnem področju, učili se boste osnovne komunikacije v trgovini, baru, restavraciji … Razvijali boste slušno in bralno razumevanje ter govorno in pisno sporočanje. Usvajanje besedišča, jezikovnih struktur in sporazumevanje bo potekalo na osnovnem nivoju A1 in A2. Udeleženci boste ves čas aktivno udeleženi v učnem procesu, komunikacija v italijanščini bo potekala v več smereh (s profesorico, med udeleženci v dvojicah – igranje vlog, v skupini – izmenjava mnenj, izkušenj, prosti govor…).

Imeli bomo 10 srečanj po 2 šolski uri. Za mlajše od 30 let je cena 25 € za tečaj, za starejše od 30 let pa 40 €. Tečaj je namenjen začetnikom različnih starosti, ki vas bomo v primeru zadostnega števila prijav razdelili v različne starostne skupine.

 

PRIJAVE

Prijava na posamezno dejavnost je veljavna z oddano prijavnico in poravnano tečajnino (za nekatere dejavnosti) najkasneje do drugega srečanja na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Prijavnico najdete na dnu te strani. Prvo srečanje bo brezplačno, prijave pa vseeno obvezne. Več o vsebini krožkov in prijavah lahko izveste na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 051 231 049.

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2