MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

POSTANI SAM(A) SVOJ(A) ŠEF(ICA)!

sreda, 29 september 2021 14:30

Biti podjetnik je eno najlepših, a tudi najtežjih poklicnih izbir. Lahko si karkoli si želiš, lahko delaš od doma ali z drugega konca sveta. Policist-podjetnik? Seveda. Zdravnik podjetnik? Vsekakor. Faliran študent - podjetnik? Abolutno, takšnih je še največ. Podjetništvo nudi vsakodnevne izzive pa tudi prav posebne nagrade in svobodo. Podjetnik je lahko vsak. Vse, kar potrebuješ, je ideja, pogum in vztrajnost.

Imaš to? Pridi na podjetniško delavnico. Skozi zabavne naloge se bomo spoznali z osnovami podjetništva. Kaj potrebuješ? Voljo do znanja in do raziskovanja in dela. Imaš že idejo, kaj bi počel? Še toliko bolje.

Srečanja bo vodila Anita Česnik Mažgon, tudi sama podjetnica. Prispevek je 25 € za 10 tedenskih srečanj od septembra do decembra. Namenjeno vsem med 13. in 17. letom.

Prijava je veljavna z oddano prijavnico in poravnano tečajnino najkasneje do drugega srečanja na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Prijavnico najdete na dnu te strani. Več o vsebini krožkov in prijavah lahko izveste na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 051 231 049.

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2